ЕТАП  АДРЕСС

ЕТАП АДРЕСС

бул. Васил Левски 138
София,
България
23.3335695
42.7027831
UserLikes
Име: ЕТАП АДРЕСС
Адрес: София, бул. Васил Левски 138
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.etapgroup.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Транспорт - автобусен
Дейност:

Автобусен превоз на пътници

Ключови думи: автобусен транспорт, автобусен транспорт на пътници, превоз на пътници, пътник, пътници

ЕТАП  АДРЕСС

За нас

ЕТАП АДРЕСС АД е регистрирана в гр.София на 02.11.1994г., фирмено дело № 20183 и адрес гр. София, бул. Васил Левски 138. 
Основната дейност на дружеството е вътрешен и международен пътнически автотранспорт в страната и чужбина. 
От м. Януари 2000г. е член на Националната Асоциация на автобусните превозвачи в България / НААП /. Етап-Адресс АД е лицензирано за международен превоз на пътници от 1998г., а от 12.08.2002г., е лицензирано като туристически агент. 
Груп плюс ООД е регистрирана в гр.София на 27.04.2001г., фирмено дело № 4639 и адрес гр. София, бул. Васил Левски 138. 
Основната дейност на дружеството е пътнически автотранспорт в страната. От 28.01.2005г. е лицензирано като туристически агент и туроператор.. 
Груп плюсООД е лицензирано за международен превоз на пътници от 2006г. Дейността се осъществява от собствен автопарк. 
Груп плюс ООД съвместно с Етап-АдрессАД притежава собствена авторемонтна база, находяща се в гр.София, община Сердика, ул.Лавандула 10 в квартал Орландовци-Малашевци, оторизирана за сервизно обслужване на марките TEMSA DIAMOND и TEMSA SAFIR от сервиз Temsa Sanayi Ticaret A.S. 
Фирмите експлоатират ежедневно над 30 редовни и сезонни автобусни линии за превоз на пътници в България. Транспортните услуги се осъществяват с притежаваните от двете дружества автобуси, които са снабдени с аудио-визуална техника, климатична инсталация, хладилник, кафемашина, DVD, TV с два монитора, микрофон, наличие на двойни подлакътници, ABS спирачна система, кейтъринг с обслужващ персонал. Високите изисквания към техническата поддръжка на автопарка и професионалната квалификация на персонала са гаранция за качеството на предлаганите услуги. Изключително добре разработените графици и линии дават възможност да се осигури редовен автобусен транспорт и да се задоволяват специфичните изисквания за междуградски транспорт на възможно най-висок процент от населението. 
Фирмите има изградени и оборудвани над 30 офиси в страната, обслужвани от над 100 души квалифициран персонал. 





 

Открийте ни в Google+